Altijd geconnecteerd en opgeladen, ook in de tuin

Vormen jouw tuin of terras het natuurlijke verlengde van je woonkamer? Dan verwacht je er waarschijnlijk ook een goed muziekje, een laadpunt en een internetconnectie. Zo krijg je dat veilig en esthetisch voor mekaar.

Nu de lente in het land komt, ontwaakt de Belg uit zijn winterslaap en installeert hij zich bij de eerste zonnestraal in de tuin of op het terras. Om te ontspannen of te werken… Maar dat lukt niet altijd vlot zonder wifi en stroom. Al is er een comfortabele, mooie en veilige oplossing beschikbaar.

Zaken of plezier?
Ben je de gelukkige bezitter van een tuin of een mooi terras? Dan wil je daar natuurlijk maximaal van genieten. Alle redenen zijn goed. Een buitenfeest met de buren. Een barbecue met vrienden. Een terrasfilm met het gezin. Maar wat met de stroom voor de beamer, de tuinlampjes en de speakers? Ook voor heel wat andere, meer praktische activiteiten is stroom in de tuin een must: de elektrische haagschaar, je fiets opladen, de grasrobot, thuiswerken… Je kan natuurlijk altijd verlengdraden uitrollen, maar erg handig kan je dat niet noemen. Bovendien ziet het er niet uit en helemaal veilig is het ook al niet.

Hou het veilig
Neem het van ons aan, in de tuin en op het terras zijn waterdichte schakelaars en stopcontacten je enige veilige optie. Het Niko Hydro schakelmateriaal weerstaat water, weer en wind én ziet er dan ook nog eens heel mooi uit. Het gaat trouwens over veel meer dan stroompunten en schakelaars. Met Niko Hydro breng je alle elektrisch comfort van de woonkamer eenvoudig naar buiten. Aansluitingen voor luidsprekers, een USB-lader, internet- of tv-aansluiting… En ja, er is ook een speciaal stopcontact om je e-bike veilig en snel op te laden.

Weer- en waterbestendig
Een van de voordelen van het Niko Hydro gamma is dat de schakelaars en aansluitpunten spuitwaterdicht zijn. Dat wil zeggen dat ze in weer en wind buiten kunnen blijven en dat ze bestand zijn tegen een fikse regenbui en zelfs water uit de tuinslang, als je die er per ongeluk op zou richten.

Ook zonder muur
Je hoeft deze schakelaars en aansluitpunten trouwens niet noodzakelijk op een muurtje te installeren. Geen muur in de buurt? Of geen zin om iets op je muur te bevestigen? Dan kan je werken met de Niko Hydro tuinpaal net als de schakelaars en stopcontacten verkrijgbaar in neutraal grijs, strak zwart of eenvoudig wit. Elk tuinpaaltje kan tot drie verschillende Niko Hydro functies bevatten, zoals schakelaars, stopcontacten, data-aansluitingen, USB-laders of een sleutelschakelaar. Je maakt de tuinpalen eenvoudig vast in het gras met een pin in de grond of met een grondplaat aan je terras of oprit. Meer leven brengen in je buitenleven was nog nooit zo eenvoudig.

In 8 stappen naar een slimmere en mooiere buitenruimte
Heb je een nieuwe tuin of heb je zin om je tuin helemaal opnieuw in te richten in functie van je wensen? Niko maakte een handig e-book dat je in acht stappen naar de ideale tuin leidt. De centrale gedachte is dat je om je tuin zo functioneel mogelijk in te richten best in kamers denkt – net als binnen in de woning dus. Denk bijvoorbeeld aan een speelzone, een terras om buiten te eten, een plek waar de afvalcontainers uit het zicht staan… Het is een leuke oefening die je gegarandeerd (nog) meer tuinplezier oplevert. Om het e-book te bekijken, kan je deze QR-code scannen.

Inspiratie nodig? Download je e-book over tuininrichting hier.