Daikin Experience Days: kom alles te weten over warmtepompen

Wil je zuinig en efficiënt verwarmen met hernieuwbare energie, dan kom je automatisch uit bij warmtepompen. Maar is een warmtepomp ook geschikt voor een bestaande woning? Welk type kies je best voor jouw project? Warmtepompspecialist Daikin organiseert infosessies waarop al deze vragen vakkundig worden beantwoord.

De afgelopen maanden hebben iedereen doen nadenken over zijn energieverbruik. De hoge energieprijzen en de strengere regelgeving rond het EPC-label van woningen, zorgen ervoor dat de Belg massaal op zoek gaat naar energiezuinige alternatieven voor bestaande woningen en nieuwbouwprojecten.

Wil je een performant en duurzaam verwarmingssysteem of een kwalitatieve airco om het hoogst mogelijke rendement te halen uit jouw woning? Dan kan je terecht in de Daikin Experience Centers in Gent, Herentals en Waver.

Tijdens de Daikin Experience Days van 11, 18 en 19 maart zijn deze interactieve showrooms uitzonderlijk geopend op zaterdag of zondag. Je kan er vrij rondlopen of – nog beter – een gratis infosessie bijwonen. Schrijf je snel in, want de plaatsen zijn beperkt.

Een gepaste warmtepomp voor ieder project

Genieten van optimaal comfort zonder een torenhoge energiefactuur toegestuurd te krijgen? Het klinkt ongetwijfeld als muziek in de oren. Of je nu bouwt of renoveert, er zijn tal van verschillende verwarmings- en koelingsoplossingen die energiezuinig zijn. Alleen weten mensen niet altijd waar ze de juiste info kunnen vinden.

In de Daikin Experience Centers kan je inspiratie opdoen én advies krijgen. Verschillende ruimtes van een typische woning zijn er nagebootst en ingericht met de producten van Daikin zodat je ze aan den lijve kan ervaren. Kijk, hoor en voel vooral het comfort. Bovendien staan de Daikin-medewerkers klaar om je persoonlijk te begeleiden en ondersteunen in de juiste keuze van je warmtepomp.

Specifieke infosessies voor renovatiewoningen

Energetisch renoveren wordt steeds belangrijker. Zeker als we aan de doelstellingen van 2050 willen voldoen. Maar over renovaties en warmtepompen bestaan nog veel misverstanden. Zo klopt het bijvoorbeeld niet dat een warmtepomp enkel voor nieuwbouwwoningen interessant zou zijn. Ook bij renovaties kan je wel degelijk kiezen voor een warmtepomp. Maar welk soort warmtepomp is geschikt voor jouw woning en jouw specifieke noden? Dat verneem je best van een expert. Tijdens de infosessie “Een warmtepomp in een bestaande woning? Dat kan!” geeft Daikin je graag meer tekst en uitleg.

Nood aan info en begeleiding?

Bezoek vrij de verschillende showrooms tijdens drie weekends in maart en kom er alles te weten over warmtepompen. Volg je graag één van de gratis infosessies? Registreer je via de website, want de plaatsen zijn beperkt. 

Praktische info:

-Daikin Experience Days tijdens 2 weekends in maart.

  • Zaterdag 11 en 18 maart (van 9u tot 17u) .
  • Zondag 19 maart (van 10u tot 16u).

-In Gent, Herentals of Waver.

-Zonder afspraak.

-Twee infosessies per dag (om 10u en 13u30)

  • Thema “Een warmtepomp in een bestaande woning? Dat kan!”
Wil je meer weten over deze verwarmings- en koeloplossing? Surf naar www.daikin.be of ga langs in één van de Daikin Experience Centra in Gent, Waver of Herentals.